Σωματείο Εργαζομένων ΒΦΛ: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις δικηγόρους Ελευθεριάδου και Υφαντή μετά τη δικαστική δικαίωση

Ένα Μεγάλο Δημόσιο Ευχαριστώ από τους Απολυμένους στο νομικό team που «κατάφερε να αποκαλύψει το πλέγμα συμφερόντων Λαυρεντιάδη»

Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΒΦΛ, μετά τη Δικαστική Απόφαση που δικαιώνει τους πρώτους 56 παράνομα απολυμένους της Βιομηχανίας (διαβάστε την εδώ) και την πρώτη επίσημη ανακοίνωση-εκτίμηση επ’ αυτής (διαβάστε την εδώ), έδωσαν στη δημοσιότητα και μια ευχαριστήρια ανακοίνωση ξεχωριστά για τις νομικές συμβούλους τους, τις δικηγόρους-εργατολόγους Τάνια Π. Ελευθεριάδου και Χρυσάνθη Υφαντή.

Κάνοντας λόγο για μία Δικαστική Απόφαση-«ορόσημο για το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας», το Σωματείο ευχαριστεί ιδιαίτερα τις δύο δικηγόρους που κατάφεραν αυτό που για πολλούς, ίσως για τους περισσότερους, φάνταζε απίθανο, «δίνοντας την ψυχή τους στον αγώνα».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

Ένα Μεγάλο Δημόσιο Ευχαριστώ…

«Για το Σωματείο μας θα αποτελούσε αχαριστία να μην εκδώσει ξεχωριστή ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη δικηγορική μας ομάδα. Οι δικηγόροι-εργατολόγοι μας Τάνια Π. Ελευθεριάδου (Καβάλα) και Χρυσάνθη Υφαντή (Αθήνα) αποτέλεσαν το δίδυμο στο οποίο οφείλουμε όλοι εμείς ένα Μεγάλο Δημόσιο Ευχαριστώ για τον λόγο ότι ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωποι, φίλοι και ”συνάδελφοι”, παρέδωσαν πραγματικά την ψυχή τους στον δίκαιο αγώνα μας και με τη νομική τους υπόσταση και συμβολή, κατάφεραν κάτι που για αρκετούς φάνταζε απίθανο.

Ήταν αυτό το δικηγορικό team που σήκωσε το βαρύ φορτίο του δικαστικού μας αγώνα, που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή, που μας έκανε να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά.

Το σημαντικότερο όμως, είναι πως η δεινή τους νομική ικανότητα σε συνδυασμό με την συγκέντρωση των κατάλληλων νομικών στοιχείων και επιχειρημάτων από πλευράς τους, κατάφερε να αποκαλύψει το πλέγμα συμφερόντων Λαυρεντιάδη ώστε όλα αυτά να συντείνουν σε μια κορυφαία για μας δικαστική απόφαση που πλέον αποτελεί ορόσημο για το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας που το τελευταίο διάστημα βάλεται ακατάπαυστα.

Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δίπλα τους και στη συνείδησή μας τις έχουμε εντάξει ως ισότιμα μέλη του Σωματείου μας, που δεν θα ησυχάσουν εάν η δικαίωσή μας δεν αποτελέσει την οριστική εντός εργοστασίου εργασιακή μας αποκατάσταση».

Με εκτίμηση,
Για το Σωματείο
Ο Πρόεδρος
Ν. Βογιατζίδης
Ο Γενικός Γραμματέας
Κ. Λίτσας