Από Οκτώβρη… καλοκαίρι: Βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας στην Καβάλα

Μετά τις... χειμερινές θερμοκρασίες και τις έντονες βροχοπτώσεις, η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη θα κυλήσει με καλές καιρικές συνθήκες στην Καβάλα-Αλλάζει η τάση του καιρού από τις 7-8 του μηνός

Μετά την απότομη είσοδο του φθινοπώρου με τις έντονες βροχοπτώσεις και την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να αγγίζει… χειμερινά όρια, ο καιρός στην Καβάλα βελτιώνεται με τις θερμοκρασίες να διατηρούνται την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς έως πολύ ασθενείς.




Συγκεκριμένα, μετά την έντονη βροχή το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017, με την Καβάλα να «πιάνει» 16mm, από τη Δευτέρα 2 μέχρι τουλάχιστον και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 προβλέπεται ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι και 5 βαθμούς, όσον αφορά τις μέγιστες τιμές, φτάνοντας τους 21-22 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες θα παραμείνουν χαμηλές, αλλά κανονικές για την εποχή, κυμαινόμενες στους 12-13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει προς το τέλος της εβδομάδας και κυρίως από το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για ασφαλείς προβλέψεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.