ΒΦΛ κατά ΔΕΠΑ: Ένταση με το… καλημέρα στην Ευελπίδων μεταξύ εργαζόμενων και απολυμένων [φωτογραφίες]

Με την παρουσία διμοιρίας των ΜΑΤ η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ELFE για το φυσικό αέριο - Πάνω από... 300 άτομα από την Καβάλα στο δικαστήριο των Αθηνών!

Συζητείται το πρωί της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2017 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Δημόσιας Επιχείρησης ΑΕ που που κατέθεσε η Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά-ELFE ABEΕ για την παροχή του φυσικού αερίου στο εργοστάσιο των Λιπασμάτων (διαβάστε περισσότερα εδώ). Για τον λόγο αυτό «κατέβηκε» στην Αθήνα με λεωφορεία από την Καβάλα μεγάλος αριθμών εργαζομένων αλλά και απολυμένων με το σύνολο να ξεπερνά τα… 300 άτομα!




Λίγο πριν τις 09:00 και ενώ στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση είχαν ήδη εισέλθει αρκετά μέλη του Σωματείου των πρώην εργαζομένων επιχείρησαν είσοδο και νυν εργαζόμενοι, δημιουργήθηκε ένταση και μικροεπεισόδιο το οποίο έληξε λίγο αργότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και από τις δύο πλευρές, αλλά το οποίο ήταν αρκετό για να «επιστρατεύσει» μια διμοιρία των ΜΑΤ η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται έξω από το κτίριο της Ευελπίδων και «περιφρουρεί» την ακροαματική διαδικασία μην αφήνοντας άλλους να μπούνε μέσα…

Η υπόθεση που ενδιαφέρει την Καβάλα και το μέλλον της λιπασματοβιομηχανίας έχει αριθμό πινακίου 12. Δείτε φωτογραφίες από τα όσα συμβαίνουν τώρα στην Ευελπίδων εδώ: