ΒΦΛ: Το Δικαστήριο της Καβάλας «έδωσε» κι άλλον χρόνο στην ELFE να μην αποζημιώσει τους δικαιωμένους απολυμένους

Ο πρόεδρος Πρωτοδικών ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η εταιρία παρά την πρότερη αντίθετη απόφαση συναδέλφου του λίγους μήνες πριν!

4μήνες μετά την έκδοσή της η απόφαση 150/2017 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας που δικαιώνει τους πρώτους 56 παράνομα απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων παραμένει ανεκτέλεστη με την εργοδοσία να χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο νομικό μέσο για να  «αγοράσει» επιπλέον χρόνο καταθέτοντας τη μία προσφυγή μετά την άλλη.




Παρά το γεγονός ότι το Δικαστήριο της Καβάλας είχε απορρίψει την πρώτη αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής κατά της απόφασης που είχε καταθέσει η εταιρία, λίγο μετά η ELFE κατέθεσε νέα την οποία δίκασε ο πρόεδρος Πρωτοδικών της Καβάλας ο οποίος και την ενέκρινε μεταρρυθμισμένη, «κόντρα» ουσιαστικά στην απόφαση του συναδέλφου του, αφού επρόκειτο για την ίδια ακριβώς αίτηση.

Ο ίδιος δικαστής δίκασε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 και την αίτηση έκδοσης ασφαλιστικών μέτρων (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ). Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2017 έγινε γνωστή η απόφαση του προέδρου να κάνει δεκτό το αίτημα της εταιρίας, αναστέλλοντας επί της ουσίας την εκτέλεση της απόφασης 150/2017 και «στέλνοντας» την κρίση της στο Εφετείο…

Φωτογραφία αρχείου