Καβάλα: Καιρός σαν την… οικονομία-Πολυήμερη αστάθεια με βροχές και καταιγίδες

Η νέα σοβαρή καιρική διαταραχή με το όνομα «ΕΥΡΙΔΙΚΗ» θα πλήξει την περιοχή μας, όπως και όλη την Ελλάδα, από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Μια νέα σοβαρή καιρική διαταραχή η οποία φέρει το όνομα «ΕΥΡΙΔΙΚΗ» και θα έχει πολυήμερη διάρκεια ξεκινώντας από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 μέχρι-τουλάχιστον-και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 αναμένεται να πλήξει την Καβάλα, όπως και όλη την Ελλάδα, ωστόσο με τα μέχρι τώρα στοιχεία δε δείχνει να προκαλεί έντονες ανησυχίες για την περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα, άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα από τις πρώτες, κιόλας, πρωινές ώρες σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας με βροχές, αλλά και πιθανές καταιγίδες μέσα στην ημέρα. Τα φαινόμενα, με κάποιες αυξομειώσεις, δείχνουν να κρατάνε τουλάχιστον μέχρι και το βράδυ, ενώ προς τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου ίσως έχουν έντονο χαρακτήρα.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερη μεταβολή και θα κυμανθεί από 13 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου, με τάση προς πτώση κατά ένα βαθμό κάθε μέρα μέχρι και την Παρασκευή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι από νότιες διευθύνσεις.

Δείτε περισσότερα για τον καιρό στην Καβάλα στη σελίδα του meteokav εδώ και στο facebook εδώ.

*Φωτογραφία: Βαγγέλης Φέρελης