Έντονη βροχόπτωση στην Καβάλα-Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται προς Παληό

Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα, πλην κάποιων δρόμων οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε... ρυάκια-Συσσώρευση νερού έχει αναφερθεί και στην τελευταία στροφή μετά την Καλαμίτσα καθώς και σε κάποια σημεία στο Παληό

Μικροπροβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση η οποία πλήττει από το απόγευμα της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2017 τον Νομό Καβάλας και ιδιαίτερα την πόλη.

Κάποιοι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε… ρυάκια, δυσκολεύοντας τη διέλευση των πεζών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα.

Πάντως, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται προς το Παληό, καθώς σε ορισμένα σημεία έχει συγκεντρωθεί αρκετό νερό στον δρόμο και δη στις παρυφές του, ενώ δύσκολο σημείο είναι και αυτό στην τελευταία στροφή μετά την Καλαμίτσα, καθώς τα βράχια «κατεβάζουν» αρκετό νερό.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 με έντονες βροχές και πιθανώς καταιγίδες, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα (διαβάστε περισσότερα εδώ και στη σελίδα του meteokav εδώ).