Καβάλα: Έρχονται βροχές-εξπρές τη Δευτέρα με την κακοκαιρία να επανέρχεται δριμύτερη στο τέλος της εβδομάδας

Με πτώση της θερμοκρασίας μάς αποχαιρετάει ο Νοέμβριος και το Φθινόπωρο, με... φθινοπωρινό καιρό μάς υποδέχεται ο Δεκέμβριος-Αναλυτικά η πρόγνωση

Φαίνεται ότι οι εναλλαγές της… διάθεσης του καιρού δε θα σταματήσουν ούτε τον τελευταίο μήνα του 2017 και πρώτο του χειμώνα, ενώ η εβδομάδα ξεκινάει στην Καβάλα με έντονες βροχοπτώσεις μιας… μέρας και με πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 προβλέπονται βροχές και πιθανώς καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις πάνω από τα 850 μέτρα υψόμετρο, με τον καιρό να βελτιώνεται το μεσημέρι της Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2017, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7 και 11 βαθμών Κελσίου.




Ωστόσο την Παρασκευή 1 και κυρίως το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 ο καιρός φαίνεται να αλλάζει, με τους νοτιάδες να «φέρνουν» άνοδο της θερμοκρασίας η οποία ως προς τις μέγιστες τιμές της θα φτάσει μέχρι και τους 17 βαθμούς Κελσίου και τις ελάχιστες να είναι επίσης διψήφιες και ένα διήμερο γεμάτο βροχές και καταιγίδες, τοπικά έντονες.

Να σημειωθεί ότι η πρόγνωση είναι μακροπρόθεσμη και δείχνει κυρίως την τάση του καιρού σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά μοντέλα, τα οποία μπορεί να αλλάξουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.