ΒΦΛ: Αναβολή για την έφεση της εταιρίας κατά της απόφασης που δικαιώνει τους Απολυμένους

Τον Φεβρουάριο του 2018 θα συνεκδικαστούν στην Κομοτηνή και οι δύο εφέσεις της ELFE

Το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017 επρόκειτο να συζητηθεί στο Μονομελές Εφετείο Θράκης η (δεύτερη) έφεση που κατέθεσε η ELFE AE κατά της εκτέλεσης της Απόφασης 150/2017 που στα μέσα του περασμένου Ιουλίου είχε δικαιώσει την πρώτη μεγάλη «φουρνιά» των 56 πρώην εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων κρίνοντας τις απολύσεις τους παράνομες και καταχρηστικές και διατάσσοντας επιπλέον την άμεση καταβολή σε όλους ανεξαιρέτως μισθών υπερημερίας αλλά και χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Η πλευρά της Βιομηχανίας ζήτησε και πήρε αναβολή λόγω κωλύματος των νομικών εκπροσώπων της. Η έδρα όρισε νέα δικάσιμο την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα κατά την οποία ούτως ή άλλως πρόκειται να συζητηθεί και η έφεση που έχει καταθέσει η ΒΦΛ και κατά της δεύτερης απόφασης που δικαιώνει τη δεύτερη «φουρνιά» ακόμη 65 εργαζόμενων.

Να σημειωθεί ότι η δίμηνη αναβολή -ιδιαίτερα σύντομο, για τα δεδομένα του Εφετείου, χρονικό διάστημα- δόθηκε κατ’ εξαίρεση αφού όλες οι ημερομηνίες που ορίστηκαν την ίδια μέρα ήταν για το τέλος του… 2018!