Σωματείο ΒΦΛ: Ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης να τηρηθεί απαρέγκλιτα η συμφωνία Νεφελούδη

Η «μπάλα» βρίσκεται τώρα στο «γήπεδο» της εργοδοσίας των Λιπασμάτων η οποία καλείται να αποφασίσει εάν θα προχωρήσουν όλα όπως συμφωνήθηκαν στην Αθήνα ή αν θα πάμε για νέο «ναυάγιο»

Πραγματοποιήθηκε στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2017 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου των Εργαζομένων στα Λιπάσματα της Νέας Καρβάλης μετά την «εμπλοκή» που σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης μέρα στις διμερείς διαπραγματεύσεις για την υλοποίηση της συμφωνίας του Υπουργείου Εργασίας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η Διοίκηση του Σωματείου «έφερε» στα μέλη του μια «πρόταση» της Διοίκησης της λιπασματοβιομηχανίας η οποία δεν είναι «ευθυγραμμισμένη» απόλυτα με τα όσα συμφωνήθηκαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στο Υπουργείο Εργασίας ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη.




Η «πρόταση» αυτή απορρίφθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση που ζητά από την εργοδοσία να τηρήσει απαρέγκλιτα τους όρους που συμφωνήθηκαν και, μέχρι χθες, θεωρούνταν δεδομένοι για να «προχωρήσει» η διαδικασία της επιστροφής των απολυμένων στο εργοστάσιο. Τώρα, τον «λόγο» έχει και πάλι η εταιρία.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.