«Ζεσταίνονται» οι αλατιέρες της ΠΕ Καβάλας-Ξεκίνησε η χιονόπτωση στα ορεινά [βίντεο]

Σε ποια σημεία του νομού Καβάλας χιονίζει αυτή τη στιγμή-Το κύμα κακοκαιρία αναμένεται να κορυφωθεί το πρωί και το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκίνησε δειλά δειλά η χιονόπτωση στον Νομό Καβάλας. Ήδη από το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018 χιονίζει ασθενώς στα ορεινά του δήμου Νέστου και της Θάσου, και συγκεκριμένα στο βόρειο τμήμα του νησιού, στο Βουνοχώρι και στο Λυκόστομο του δήμου Καβάλας και στα ορεινά του δήμου Παγγαίου (Νικήσιανη, Ποδοχώρι, Ακροβούνι).

Όπως δήλωσε στο KAVALA POST ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχει μεγάλο απόθεμα αλατιού, μιας και φέτος δεν χρειάστηκαν πολλές ρίψεις και υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα για να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα τα οποία θα προκληθούν από τη χιονόπτωση, ειδικά στα ορεινά του Νομού, στα οποία θα υπάρξει και παγετός.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την ασθενή χιονόπτωση στην περιοχή Γιντίκια του δήμου Παγγαίου το οποίο ανέβασε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός.