Καβάλα: Βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά

Επιμένει η κακοκαιρία, αυτή τη φορά με άλλα χαρακτηριστικά-Πρόσκαιρη βελτίωση την Πέμπτη, επανέρχονται οι βροχές την Παρασκευή-Από το Σαββατοκύριακο φαίνεται να... έρχεται η άνοιξη

Νέος γύρος κακοκαιρίας στην Καβάλα, αυτή τη φορά με βροχές και χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, ενώ ο παγετός είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά στα χωριά τα οποία βρίσκονται σε υψόμετρο πάνω από 400-500 μέτρα.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018 για την Καβάλα προβλέπονται βροχές και χιονόνερο και πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα ημιορεινά, με τη θερμοκρασία στην πόλη της Καβάλας να κυμαίνεται από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε μεγαλύτερα υψόμετρα θα κυμανθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα, με την εμφάνιση παγετού σε ορισμένα σημεία του νομού να είναι πιθανή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα σταματήσουν, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Οι βροχές φαίνεται να επανέρχονται την Παρασκευή 2 Μαρτίου και να επιμένουν μέχρι και το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, όμως οι νότιοι άνεμοι θα ανεβάσουν το θερμόμετρο μέχρι και τους 14-15 βαθμούς Κελσίου, με τις ελάχιστες τιμές να φτάνουν τους 7 και την Κυριακή 4 Μαρτίου τους 9 βαθμούς Κελσίου, θυμίζοντας ότι μπαίνει η άνοιξη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.