Καβάλα: Ανοιξιάτικη αστάθεια με… βροχοκουρτίνες και ζέστη-Αλλαγή του καιρού από βδομάδα

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα μας «επισκεφτούν» πιθανώς και το Σαββατοκύριακο-Χαρακτηριστικό των φαινομένων η τοπικότητα και η σύντομη διάρκεια-Τι αλλάζει από βδομάδα

Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού στην Καβάλα, με την καιρική αστάθεια να μας θυμίζει ότι μπήκαμε στην Άνοιξη, όπως και οι υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες. Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες φαίνεται ότι θα σταματήσουν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2018, όμως η αστάθεια επανέρχεται από το βράδυ του Σαββάτου και κυρίως την Κυριακή, κατά την οποία αναμένονται βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι και 17 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και την ερχόμενη βδομάδα, ενώ την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 αναμένεται και αισθητή πτώση της θερμοκρασία, συνοδευόμενη από βροχές και ομίχλες.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνουν την τάση του καιρού και δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ακριβής πρόβλεψη, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν και ειδικά αυτή την εποχή, κατά την οποία η ατμοσφαιρική αστάθεια δεν ενδείκνυται για ασφαλής προβλέψεις, πόσο μάλλον για μακροπρόθεσμες.

Περισσότερα για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.