Με τι καιρό θα κάνουν Πάσχα οι Καβαλιώτες

Πότε υπάρχει πιθανότητα βροχής και καταιγίδας και με τι καιρό θα μπουν οι σούβλες-Οι υψηλές θερμοκρασίες και η βελτίωση του καιρού ο οποίος μπαίνει σε ρυθμούς... καλοκαιριού

Δεν θα είναι… στεγνό το τριήμερο του Πάσχα στην Καβάλα, σύμφωνα με τις νεώτερες καιρικές προβλέψεις. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη 4 και τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018, με τον καιρό να θρηνεί και την πιθανότητα να βγουν οι Επιτάφιοι υπό βροχή, ίσως και καταιγίδα, να είναι αυξημένη, κυρίως τις απογευματινές και τις βραδυνές ώρες, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.




Ίδιο θα είναι το καιρικό σκηνικό και το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου 2018, με αυξημένη τη πιθανότητα βροχής, ιδίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, με βελτίωση από το απόγευμα.

Όσον αφορά την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 2018, η μέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις μέχρι και το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Πάντως, δεν αποκλείονται και μερικές… ψιχάλες, ωστόσο σε γενικές γραμμές το σούβλισμα του οβελία θα γίνει με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες.

Περισσότερα για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να δείτε στο site του meteokav εδώ.