Μια φωτογραφική… βουτιά στην Γκιόλα από ψηλά [φωτογραφίες]

Μια από τις ομορφότερες φυσικές πισίνες στον κόσμο «ποζάρει» λίγο πριν γίνει και πάλι σημείο αναφοράς για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα την επισκεφτούν, όπως και όλες τις ομορφιές της Θάσου

Η ομορφιά της Γκιόλας, της φυσικής πισίνας της Θάσου, μια από τις πιο όμορφες στον κόσμο, δε χρειάζεται… περγαμηνές. Κάθε φορά, όμως, φαντάζει διαφορετική και αποκαλύπτει τις διαφορετικές της ταυτότητες, ανάλογα από ποια οπτική γωνία τη βλέπεις.

…Πόσο μάλλον όταν τη βλέπεις από ψηλά, όπου φαντάζει ακόμα πιο εντυπωσιακή και δικαίως γίνεται κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο οι οποίοι την επισκέπτονται. Κάποιοι, μάλιστα, έρχονται στη Θάσο μόνο και μόνο για να βουτήξουν στα… εξωτικά νερά της.

Το KAVALA POST έκανε μια… φωτογραφική βουτιά από ψηλά και σας παρουσιάζει την Γκιόλα όπως δεν την έχετε ξαναδεί, λίγο πριν μπει το καλοκαίρι και γίνει η «πρωταγωνίστρια» της περιοχής και όχι μόνο και μάλιστα με το… καινούριο της πρόσωπο, μετά τον -για πρώτη φορά- καθαρισμό της (διαβάστε σχετικά εδώ).

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή φυσική πισίνα της Θάσου

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Φέρελης