Νά γιατί η Θάσος δεν είναι μόνο «ήλιος και θάλασσα» [φωτογραφίες, βίντεο]

Μια off road διαδρομή στις ορεινές ομορφιές του νησιού, στο Φράγμα των Μαριών, στον Λιμένα και στην Γκιόλα-Δείτε τη Θάσο με άλλο... μάτι, αλλά και τις μοναδικές δυνατότητες τις οποίες προσφέρει για εναλλακτικό τουρισμό

Το νησί της Θάσου είναι στα καλύτερά του κι αυτό φαίνεται… Και δεν φαίνεται μόνο στις παραλίες, αλλά και στο βουνό και ευρύτερα στις δυνατότητες τις οποίες προσφέρει για εναλλακτικό τουρισμό και… off road δραστηριότητες.

Το KAVALA POST, με τη βοήθεια των… ειδικών στις εναλλακτικές δραστηριότητες σε βουνό και θάλασσα Europcar Θάσου και Visit North Greece, πήρε μια γεύση από την «άλλη» Θάσο και σας προσφέρει μια γεύση από ξηρά, θάλασσα και… αέρα των «θησαυρών» του νησιού, των γνωστών, αλλά και των λιγότερο προβεβλημένων.

Υψάριο, Φράγμα Μαριών, Υψάριο, Λιμένας και Γκιόλα «ποζάρουν» χωρίς… ντροπές στον φακό, αποκαλύπτοντας τις αστείρευτες και μοναδικές στην Ελλάδα τουριστικές δυνατότητες του νησιού, οι οποίες ξεφεύγουν από το τετριμμένο πρότυπο «ήλιος και θάλασσα».

Δείτε φωτογραφίες από το Jeep Safari στο νησί της Θάσου

Δείτε τη Θάσο από ψηλά μέσα από το βίντεο του KAVALA POST

Φωτογραφίες: Μανώλης Σοφιανός, Βαγγέλης Φέρελης
Επιμέλεια Βίντεο: Βαγγέλης Φέρελης
* Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Europcar Θάσου (επισκεφτείτε το site εδώ), στο Visit North Greece (επισκεφτείτε το site εδώ) και στον… off road οδηγό Στέλιο Μαντινιώτη