Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Καβάλα

Αναλυτική πρόγνωση για όσους αποφασίσουν να εκδράμουν, για όσους επιχειρήσουν να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα, αλλά και για εκείνους οι οποίοι θα μείνουν στην πόλη

Η πρώτη ημικαλοκαιρινή αφορμή για ραστώνη, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, έφτασε και πολλοί Καβαλιώτες ετοιμάζονται να εκδράμουν, να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα ή απλά θα προτιμήσουν να παραμείνουν στην πόλη, με τον καιρό και για τις τρεις… κατηγορίες να φαίνεται πως θα είναι σύμμαχος, αν και η αστάθεια των τελευταίων ημερών καραδοκεί και δεν αποκλείονται κάποιες μικρής διάρκειας μπόρες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει 2-3 βαθμούς, κυρίως την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 ως προς τις μέγιστες τιμές της, φτάνοντας τα φυσιολογικά, για την εποχή, επίπεδα.



Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στην Καβάλα

Σάββατο 26 Μαΐου 2018 (μέρα)
Μερικώς έως κυρίως ηλιοφάνεια το πρωί, μεταβαλλόμενος σε εν μέρει νεφελώδη το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία 28°. Δείκτης UV μέχρι 8. Άνεμος βόρειος-βορειοανατολικός περίπου 7 km/h.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018 (νύχτα)
Μερικώς νεφελώδης. Ελάχιστη θερμοκρασία 18°. Άνεμος ανατολικός-βορειοανατολικός περίπου 6 km/h.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018 (μέρα)
Μερικώς έως κυρίως ηλιοφάνεια το πρωί, μεταβαλλόμενος σε εν μέρει νεφελώδη το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία 26°. Δείκτης UV μέχρι 7. Άνεμος ανατολικός-βορειοανατολικός περίπου 5 km/h το πρωί, στρεφόμενος σε νοτιοανατολικό το απόγευμα.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018 (νύχτα)
Μερικώς έως σχεδόν νεφελώδης το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε σχεδόν νεφελώδη μετά τα μεσάνυχτα. Ελάχιστη θερμοκρασία 18°. Άνεμος ανατολικός-νοτιοανατολικός περίπου 6 km/h το βράδυ, στρεφόμενος σε ανατολικό-βορειοανατολικό μετά τα μεσάνυχτα.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 (μέρα)
Μερικώς έως κυρίως ηλιοφάνεια το πρωί, μεταβαλλόμενος σε εν μέρει νεφελώδη το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία 26°. Δείκτης UV μέχρι 7. Άνεμος ανατολικός-νοτιοανατολικός περίπου 4 km/h.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 (νύχτα)
Μερικώς νεφελώδης το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε καθαρό μετά τα μεσάνυχτα. Ελάχιστη θερμοκρασία 17°. Άνεμος ανατολικός περίπου 6 km/h το βράδυ, στρεφόμενος σε βορειοανατολικό μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βλέπετε στη σελίδα του meteokav εδώ.