Στην Καβάλα είχε καλοκαίρι και στο Παγγαίο… Φθινόπωρο [φωτογραφίες]

Ο... τρελός καιρός επιφύλασσε εκ διαμέτρου διαφορετικές καιρικές συνθήκες μέσα στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, με τους άτυχους οι οποίοι επέλεξαν για μπάνιο τις παραλίες του δήμου Παγγαίου να είναι τα «θύματά» του

Και η καιρική αστάθεια καλά κρατεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι καιρικές συνθήκες οι οποίες επικράτησαν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, καθώς την ώρα που στην Καβάλα επικρατούσαν καλοκαιρινές συνθήκες με ήλιο και ζέστη, την ίδια ώρα στη Νέα Ηρακλίτσα, στην Πέραμο και στους Αμμολόφους έβρεχε καταρρακτωδώς.

Οι Αμμόλοφοι στο έλεος της καταιγίδας

Τα… θύματα του τρελού καιρού ήταν εκείνοι οι οποίοι επέλεξαν τις παραλίες του δήμου Παγγαίου για το μπάνιο τους, εκτός από εκείνους οι οποίοι πρόλαβαν να βουτήξουν το πρωί, ενώ τα κανονάκια ηχοβολής στους αμπελώνες του δήμου πήραν… φωτιά.

Στον δρόμο για τους Αμμολόφους, λίγο πριν την καταιγίδα

Ο άστατος καιρός θα κρατήσει μερικές ακόμα μέρες, (δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού εδώ), με τις ιδιαίτερες ατμοσφαιρικές συνθήκες να μην επιτρέπουν την ασφαλή πρόγνωση των τοπικών καταιγίδων και τον σχηματισμό πυρήνων ούτε για μερικές ώρες μετά.

Η παραλία της Καλαμίτσας στην Καβάλα σε ρυθμούς… καλοκαιρινούς