Λιμάνι Καβάλας: Δείτε τον καθαρισμό του πυθμένα με τα «μάτια» των δυτών [βίντεο]

Η επιχείρηση... σκούπα diving της Energean Oil & Gas ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με το «Απόστολος Παύλος» να έχει απαλλαγεί από πολλά κιλά σκουπιδιών-Δείτε την επιχείρηση κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» είναι από την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018… ελαφρύτερο, καθώς αφαιρέθηκαν πολλά κιλά σκουπιδιών από τον πυθμένα του, μετά την επιχείρηση… σκούπα diving την οποία οργάνωσε η Energean Oil & Gas με τη συνδρομή δυτών της εταιρείας, αλλά και εθελοντών δυτών (δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση εδώ).

Πάνω από 10 δύτες συμμετείχαν στην πολύωρη και δύσκολη επιχείρηση, με τη βοήθεια σχοινιών, γερανού και «μπασκέτας» και κυρίως πολλών χεριών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

To KAVALA POST, με τη βοήθεια του δύτη Στέλιου Χάσπαρη, σάς μεταφέρει στιγμιότυπα 8-10 μέτρα κάτω από το νερό, στα θολά νερά του λιμανιού της πόλης, από την προσπάθεια των δυτών να συνδράμουν με τον τρόπο τους στο μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον για καθαρότερες θάλασσες.

Δείτε το υποθαλάσσιο βίντεο με την επιχείρηση καθαρισμού του πυθμένα

*Ευχαριστούμε το συνεργείο καταδυτικών εργασιών και το Scuba Diving Center Popeye του Στέλιου Χάσπαρη για την παροχή του υλικού