Καβάλα: Μόνο… εντυπωσιακούς σχηματισμούς νεφών άφησε πίσω της η κακοκαιρία [φωτογραφίες]

Η πόλη και τα παράλια τη γλύτωσαν από το πέρασμα της καταιγίδας, δε συνέβη, όμως, το ίδιο και με τα ορεινά του Νομού, όπου σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις, ακόμα και χαλάζι-Συνεχίζεται η αστάθεια τις επόμενες μέρες

Τελικά η πρόγνωση για τον καιρό στην Καβάλα την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 έπεσε μέσα (διαβάστε σχετικά εδώ), τουλάχιστον όσον αφορά τα ορεινά του Νομού, καθώς τα παράλια και η πόλη της Καβάλας δεν επηρεάστηκαν από τα φαινόμενα και «είδαν» μόνο το πέρασμα των καταιγιδοφόρων νεφών.

Ωστόσο στα ορεινά τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς σε περιοχές όπως στο Βουνοχώρι, στον Πλαταμώνα και στις Κορυφές σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες συνοδεύονταν από ισχυρούς ανέμους, ακόμα και χαλάζι, χωρίς να έχουν αναφερθεί, μέχρι στιγμή, καταστροφές. Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.

Η αστάθεια και οι καταιγίδες, με έντονο τον τοπικό χαρακτήρα, θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, ενώ δεν αποκλείονται και οι τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πέρασμα των νεφών

*Οι 2 τελευταίες φωτογραφίες είναι από το meteokav και τον Γιάννη Ζάχαρη