Κάτοικοι και φορείς της Καρβάλης οργανώνονται και ζητούν λύσεις για το περιβάλλον

«Περιβάλλον SOS»: Η πρώτη «εμφάνιση» μιας νέας συλλογικότητας που αναμένεται να αναλάβει «δράση» ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση

Σε συνέχεια των οξυμένων προβλημάτων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στην Καρβάλη, το Χαλκερό και τα ανατολικά της πόλης της Καβάλας, εγένετο η «Κίνηση των φορών και πολιτών της Νέας Καρβάλης για το Περιβάλλον», μία συλλογικότητα που παραχωρεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 την πρώτη της συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, στην πρόσκλησή τους οι άνθρωποι της Κίνησης αναφέρουν:

«Υλοποιώντας τις αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στη Ν. Καρβάλη (διαβάστε περισσότερα εδώ), συγκροτήσαμε αυτή τη συλλογικότητα, στην οποία συμμετέχουν σύλλογοι και φορείς της περιοχής και σας καλούμε σε συνέντευξη Τύπου, την Δευτέρα 25/6, στη 1.00 το μεσημέρι, στον χώρο του καφέ «Παλλάδιο».

Σ’ αυτή την πρώτη μας δημόσια εμφάνιση, θα εξηγήσουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν να συγκροτήσουμε αυτή την κίνηση, θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα δράσης μας και θα επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή και κοινή δράση με συλλόγους και φορείς της Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας».