Καβάλα: Άλλη μια… συννεφιασμένη Κυριακή, με αστάθεια μπαίνει και ο Αύγουστος [μετεώγραμμα]

Με την ίδια Φθινοπωρινή... ψυχολογία φαίνεται να μπαίνει και ο χαρακτηριστικότερος μήνας του καλοκαιριού, ενώ βροχές και καταιγίδες ήδη επηρεάζουν τα ορεινά του Νομού Καβάλας και μέρος της παράλιας ζώνης του δήμου Παγγαίου

Όσοι πρόλαβαν να πάνε για μπάνιο το πρωί της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018 στην Καβάλα έπραξαν ορθά, καθώς φαίνεται για άλλη μια φορά ότι το Αιγαίο και ο Στρυμονικός κόλπος «βράζουν», ενώ ήδη βρέχει στα ορεινά του Νομού, αλλά και στα δυτικά, στην παράλια ζώνη του δήμου Παγγαίου.

Σύμφωνα με τον ανιχνευτή ηλεκτρικής δραστηριότητας και τη δορυφορική εικόνα του meteokav (επισκεφτείτε τη σελίδα του εδώ), υπάρχει μια δυναμική η οποία αναμένεται να επηρεάσει την Καβάλα από βόρεια-βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής.

Η αστάθεια φαίνεται να επιμένει όλη την εβδομάδα, με έμφαση στην Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, ενώ και ο Αύγουστος μπαίνει με την ίδια Φθινοπωρινή… ψυχολογία, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 30 βαθμούς Κελσίου, επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι «φέτος δεν έχει καλοκαίρι».

Δείτε παρακάτω το μετεώγραμμα το οποίο αποτυπώνει την επιμονή της καιρικής αστάθειας.