Καβάλα: Καλοκαιρινή η… εικόνα στην ακτή της Καλαμίτσας-Πόσο θα κρατήσει ο καλός καιρός

Ευκαιρία μέχρι και για... ηλιοθεραπεία βρήκαν αρκετοί Καβαλιώτες, εκμεταλλευόμενοι το «μικρό καλοκαίρι» λίγο πριν μπει ο Νοέμβριος!-Πόσο θα «πιάσει» ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες

Ένα «μικρό καλοκαίρι» διανύει η χώρα και κατά συνέπεια και η Καβάλα, με τις καλές θερμοκρασίες να… βγάζουν τον -τολμηρό- κόσμο στις παραλίες είτε για μπάνιο είτε για ηλιοθεραπεία, λίγο πριν μπει ο Νοέμβριος! Μια τέτοια χαρακτηριστική εικόνα παρουσίαζε και η ακτή της Καλαμίτσας το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου 2018, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο φαίνεται να παραμένει το σκηνικό του καιρού και τις επόμενες μέρες, με την άπνοια, τις υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες -οι οποίες την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου θα φτάσουν ακόμα και τους 24-25 βαθμούς Κελσίου– και τις πρωινές ομίχλες να κυριαρχούν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.