Καβάλα: Επανέρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες [καιρικός χάρτης]

Ποιες ώρες της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018 θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα, τα οποία θα πλήξουν όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, έχοντας τοπικά έντονο χαρακτήρα

Βροχές και καταιγίδες θα είναι το χαρακτηριστικό του καιρού την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, κυρίως στα δυτικά, αλλά και στο ανατολικό Αιγαίο και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κάτι που «πιάνει» και την Καβάλα.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται σε όλα τα δυτικά τμήματα, ενώ λίγες βροχές θα σημειώνονται στην βόρεια Ελλάδα σε τοπικό και παροδικό επίπεδο. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά και θα ενταθούν στα βόρεια, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη, ενισχυόμενοι σταδιακά σε 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι βροχές θα επιμείνουν και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ στη συνέχει τη σκυτάλη παίρνει η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (διαβάστε σχετικά εδώ).

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.

Δείτε τον χάρτη του North Meteo με την κατανομή των βροχοπτώσεων