Θάσος: Η «Σοφία» ξεπέρασε και την «Αριάδνη» [φωτογραφίες, live streaming]

Ρεκόρ χιονόπτωσης και χιονόστρωσης από τα ορεινά μέχρι τις... βάρκες-Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, δίνουν μάχη δήμος, Αντιπεριφέρεια και Πυροσβεστική για να ανοίξουν οι κεντρικοί δρόμοι

Το μισό μέτρο στα ορεινά και τους 30 πόντους στις παράκτιες περιοχές έχει φτάσει το χιόνι στο νησί της Θάσου, καθώς χιονίζει με αμείωτο ρυθμό από το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019.




Φωτογραφία από τον χιονισμένο Θεολόγο

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν σχεδόν στο σύνολο του οδικού δικτύου, με τον δήμο, την Αντιπεριφέρεια-Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική να δίνουν μάχη, ώστε να ανοίξουν τουλάχιστον οι δρόμοι οι οποίοι συνδέουν τους οικισμούς.

Παραλία Σκάλα Σωτήρος Φώτο: meteokav

Το χιόνι έχει καλύψει ακόμα και τις αμμουδιές κυρίως στο βόρειο-βορειοανατολικό κομμάτι, ενώ ο παγετός ο οποίος θα επικρατήσει τις επόμενες μέρες θα καταστήσει δύσκολη τη μετακίνηση πεζών και οδηγών, οι οποίοι θα πρέπει να περιορίσουν τις εξορμήσεις τους, εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση των οικισμών του νησιού.

Άσπρισε ακόμα και η Γκιόλα
Η χιονισμένη Σκάλα Σωτήρος Φώτο: meteokav

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τις καιρικές συνθήκες στον Λιμένα εδώ και στη Χρυσή Αμμουδιά εδώ.