Δήμος Παγγαίου: Σε επιφυλακή για τυχόν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Στο «κόκκινο» οι υπηρεσίες του δήμου, μετά τις προγνώσεις για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες με παράλληλη επικράτηση ισχυρών ανέμων-Συνίσταται προσοχή σε οδηγούς και πεζούς

Από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Παγγαίου ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 22 ως και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα υπάρχει πιθανότητα ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων με παράλληλη επικράτηση ισχυρών ανέμων.

Παρακαλούνται οι δημότες να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο στις ενέργειες όσο και στις μετακινήσεις τους, ειδικά στα παράλια και κοντά σε ρέματα. Για περισσότερες πληροφορίες: 25923 50064 (Τσαβδαρίδης).

Υπενθυμίζεται ότι το έδαφος είναι κορεσμένο από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και ο κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα, ειδικά στα παράλια του Νομού, είναι μεγάλος, αν επικρατήσει το σενάριο για παρατεταμένες και έντονες βροχοπτώσεις.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόγνωση του καιρού, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.