Ξανάσπρισε το νησί της Θάσου [φωτογραφίες]

Η «Ωκεανίδα» χάρισε όμορφες εικόνες και όχι προβλήματα κατά το πέρασμά της από το νησί-Ασθενής κατά τόπους χιονόπτωση και στην Καβάλα-Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός-Πότε αναμένεται νέα επιδείνωση

Η «Ωκεανίδα» δεν άφησε εκτός του… δρομολογίου της τον Νομό Καβάλας, επηρεάζοντάς τον με ασθενή φαινόμενα. Το κλείσιμο του περάσματος της τελευταίας κακοκαιρίας «έδωσε» το πρωί της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 ασθενείς και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές του Νομού, κυρίως ορεινές, ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα.

Το νησί της Θάσου και κυρίως το βορειοδυτικό τμήμα του ήταν αυτό που για ακόμα μια φορά φέτος άσπρισε, με το χιόνι να φτάνει και σε χαμηλά υψόμετρα, ενώ οι χιονοκουρτίνες ήταν ορατές και από την Καβάλα

Ωστόσο πέρα από τις όμορφες εικόνες η κακοκαιρία δεν άφησε πίσω της προβλήματα, ενώ ο μηχανισμός της Περιφέρειας και του δήμου ήταν και είναι ακόμα σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Ισχνή νιφαδόπτωση παρατηρήθηκε για λίγη ώρα και σε περιοχές της πόλης της Καβάλας, ενώ και στα ορεινά του δήμου Παγγαίου υπήρξε χιονόπτωση χωρίς να αναφερθούν προβλήματα. Όσον αφορά τον καιρό της επόμενες μέρες, αναμένεται αισθητή βελτίωση, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας και αίθριο καιρό, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο διαφαίνεται μια εκ νέου επιδείνωση, όμως ακόμα είναι νωρίς για την οποιαδήποτε πρόγνωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.