Καθηλωμένο το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, χιονίζει στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου

Ο Μάρτης δείχνει το... χειμωνιάτικο πρόσωπό του και στον Νομό Καβάλας-Πρόσκαιρη η κακοκαιρία η οποία δεν προκάλεσε μέχρι τώρα σοβαρά προβλήματα

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου (διαβάστε εδώ) το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ της Hellenic Seaways θα αποπλεύσει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 16:00 από το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», με την προϋπόθεση ότι θα έχουν καλυτερεύσει οι καιρικές συνθήκες.

Δείτε εδώ τα τροποιημένα δρομολόγια του πλοίου.

Χιονίζει στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου

Μπορεί οι θυελλώδεις άνεμοι και η δυνατή βροχή να σαρώνουν τα πεδινά και τα παράκτια του Νομού Καβάλας, χωρίς να έχουν προκληθεί προς το παρόν σοβαρά προβλήματα, στα ορεινά, πάνω από τα 600 μέτρα, υπάρχουν αναφορές για χιονόπτωση, όπως στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου, χωρίς να υπάρχει, μέχρι τώρα, χιονόστρωση, ωστόσο όσοι κινούνται στα ορεινά καλό θα είναι να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 τα φαινόμενα αναμένεται να σταματήσουν, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά, για την εποχή, επίπεδα, ενώ ουσιαστική βελτίωση του καιρού αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας (διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες).

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.

*Κεντρική φωτογραφία: Τάσος Αργυρός