Ο καιρός στην Καβάλα: Τα… μουσκεύει το βράδυ της Ανάστασης;

Δυσοίωνα τα καιρικά νέα από τον Σάκη Αρναούτογλου-Ποιες ώρες είναι πιθανό να χρειαστεί ομπρέλα-Με τι καιρό θα γίνει το γύρισμα του οβελία

Δυσοίωνα τα… καιρικά νέα από τον Σάκη Αρναούτογλου. Ο γνωστός μετεωρολόγος δείχνει μέσα από χάρτες σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα για ένα πέρασμα από κάποια μπόρα ή καταιγίδα το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019, αλλά και κατά τη διάρκεια της Ανάστασης.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το Μεγάλο Σάββατο είναι πιθανό να υπάρξει ένα πέρασμα από μπόρες και τοπικές καταιγίδες προς το μεσημέρι και μετά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ κατά τη διάρκεια της Ανάστασης η πιθανότητα ο καιρός να είναι άστατος είναι μεγαλύτερη για την ανατολική Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θράκης.

Πολύ καλός και κατά τόπους αρκετά ζεστός θα παραμείνει ο καιρός και την Κυριακή του Πάσχα με μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες, προς το μεσημέρι όμως και μετά στα ορεινά και βόρεια μόνο τμήματα της Θράκης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Καβάλα από 13 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα, θα υποχωρήσει και το φαινόμενο της σκόνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.

Δείτε τους χάρτες από τη σελίδα του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό το βράδυ της Ανάστασης