Καβάλα: Δήμαρχος με… βροχές και καταιγίδες [πρόγνωση καιρού]

Αυξημένες οι πιθανότητες για έντονα καιρικά φαινόμενα με το κλείσιμο της κάλπης-Αναφορές για ζημιές στις καλλιέργειες στα Τενάγη των Φιλίππων από το πρωινό πέρασμα της καταιγίδας-Καιρική αστάθεια όλη την εβδομάδα

Μπορεί ο κόσμος να «ψηφίζει» καλοκαίρι, ωστόσο η καιρική κάλπη βγάζει άλλα αποτελέσματα… Σύμφωνα με το meteokav.gr, το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 και προς το βράδυ, προβλέπονται αυξημένες πιθανότητες για μπόρες και τοπικές καταιγίδες στο σύνολο του Νόμου Καβάλας, ενώ δεν αποκλείεται τοπικά τα φαινόμενα να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάλπες θα κλείσουν με κακοκαιρία και τα εκλογικά επινίκια είναι πιθανόν να γίνουν υπό βροχή. Σημειώνεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σημειώθηκαν τοπικές καταιγίδες στον Νομό, οι οποίες είχαν εντονότερο χαρακτήρα στην περιοχή των Τεναγών των Φιλίππων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν και ζημιές στις καλλιέργειες.

Η καιρική αστάθεια θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες, παραπέμποντας στο καιρικό σκηνικό του Ιουνίου του 2018.

Η καιρική αστάθεια της εβδομάδας αποτυπώνεται και στο παρακάτω μετεώγραμμα του meteokav.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.