Παγγαίο: Οι διακοπές του ρεύματος «κόβουν» και την παροχή του νερού

Πρόβλημα στα δημοτικά αντλιοστάσια - Έκκληση στους πολίτες απευθύνει η Δημοτική Αρχή

Οι κάτι παραπάνω από συχνές διακοπές παροχής ρεύματος που σημειώνονται στην Καβάλα τα τελευταία 24ωρα δεν προκαλούν μόνον την αγανάκτηση των κατοίκων, των επαγγελματιών αλλά και των επισκεπτών της περιοχής αλλά προκαλούν και «αλυσιδωτά» προβλήματα που «αγγίζουν» και άλλα αγαθά, όπως το νερό.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Παγγαίου έχει προκληθεί πρόβλημα στη λειτουργία των δημοτικών αντλιοστασίων με αποτέλεσμα να σημειώνονται προβλήματα υδροδότησης.




Η Δημοτική Αρχή, με έκτακτη ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019, απευθύνει έκκληση σε όλους να είναι φειδωλοί με τη χρήση του νερού έτσι ώστε να αποφευχθούν περισσότερα προβλήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου:

«Λόγω των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης που παρουσιάζονται στο δίκτυο της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) εντός των ορίων του Δήμου Παγγαίου, προκλήθηκαν προβλήματα στη λειτουργία των δημοτικών αντλιοστασίων. Καλούνται όλοι οι δημότες να είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ στην κατανάλωση νερού και ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ του, ώστε να μην παρουσιαστούν σοβαρότερα προβλήματα υδροδότησης, μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες από την ΔΕΗ».