Καβάλα: Μια φωτογραφία με πολλά… volt

Η ισχυρή καταιγίδα άφησε πίσω της εντυπωσιακές εικόνες, αλλά και προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου-Κεραυνοί έπεφταν με μεγάλη συχνότητα μέσα στο χωριό

Η καταιγίδα η οποία πέρασε το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019 από τον Νομό Καβάλας άφησε πίσω της πολλά φωτογραφικά… volt, όπως αυτά τα οποία αποτύπωσε ο Παύλος Εγγλέζος από την παραλία του Παληού, με μια εντυπωσιακή φωτογραφία-σύνθεση λήψεων.






Ωστόσο, η πρόσκαιρη κακοκαιρία άφησε πίσω της και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, κυρίως στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, όπου ακόμα και μια μέρα μετά σημειώνονταν διακοπές ρεύματος, με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, το οποίο αποδείχτηκε μεγάλο.

Αιτία ήταν οι κεραυνοί οι οποίοι έκαψαν μετασχηματιστές, καθώς έπεφταν μέσα στη Νέα Πέραμο. Μάλιστα, πολλοί κάτοικοι ανέφεραν ότι δεν είχαν ξαναδεί τόσους κεραυνούς με τέτοια συχνότητα να πέφτουν μέσα στον οικισμό, πάνω στα σπίτια και στις κολόνες της ΔΕΗ, θεωρώντας ως ευτύχημα το ότι δε δημιουργήθηκαν περισσότερα προβλήματα ή ακόμα χειρότερα, τραυματισμοί.