Καβάλα: Μικροπροβλήματα από το πέρασμα της καταιγίδας [βίντεο]

Έκλεισε το ρεύμα προς Δράμα από την πτώση δέντρων-Χαλάζι στον πρώην δήμο Φιλίππων-Ισχυρή βροχή στην πόλη της Καβάλας και πτώσεις κλαδιών στο Παληό

Μικροπροβλήματα προκάλεσε στον Νομό Καβάλας η καταιγίδα η οποία έπληξε την περιοχή το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Αυγούστου 2019.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στον πρώην δήμο Φιλίππων, όπου έπεσε και χαλάζι, συνοδεία ισχυρών ανέμων και έντονης βροχόπτωσης.




Το παρακάτω βίντεο του Αναστάσιου Καρακασίδη αποτυπώνει την ένταση των φαινομένων.

Από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν δέντρα στον δρόμο προς τη Δράμα, με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγη ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα από τα αρμόδια συνεργεία, ενώ έντονη βροχόπτωση έπληξε και την πόλη της Καβάλας, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Η πτώση κλαδιών από τους ισχυρούς ανέμους προκάλεσε μικροπροβλήματα και στο Παληό Καβάλας, ενώ από την πτώση κεραυνών δημιουργήθηκαν προβλήματα στις κεραίες στον Άγιο Σίλα, με αποτέλεσμα να διακοπεί το πρόγραμμα πολλών ραδιοφωνικών σταθμών.

Από την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 η αστάθεια περιορίζεται και ο καιρός βελτιώνεται, ενώ σταδιακά θα ανέβει και η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.