Απαντλήσεις υδάτων και διακοπές ρεύματος στον Νομό Καβάλας από την καταιγίδα [φωτογραφίες]

Οι κατηφόρες στην πόλη έγιναν ποτάμια από το ξαφνικό μπουρίνι-Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση οικισμών του δήμου Παγγαίου-Πότε επανέρχονται οι βροχές

Μικροπροβλήματα άφησε πίσω του το ξαφνικό μπουρίνι το οποίο έπληξε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019 τον Νομό Καβάλας, το οποίο συνοδεύονταν από ισχυρούς βόρειους-βορειοδυτικούς ανέμους.

Οι κατηφορικοί δρόμοι της Καβάλας μετατράπηκαν για λίγη ώρα σε ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας εκλήθη να παρέμβει για απαντλήσεις υδάτων σε υπόγεια, όπως στην οδό Νυρεμβέργης.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στον δήμο Παγγαίου, όπου σημειώθηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης σε οικισμούς, αλλά και στην έδρα του δήμου, την Ελευθερούπολη.

Ο άστατος καιρός υποχωρεί και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20-21 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι βροχές -με τα μέχρι τώρα στοιχεία- φαίνεται ότι επανέρχονται με τη νέα εβδομάδα και κυρίως την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.