Αυτοψία Μέτιου-Αντωνιάδη στη Θάσο [φωτογραφίες]

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας επισκέφτηκαν τις περιοχές του νησιού που χτυπήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις

Στη Θάσο μετέβησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενοι από τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Τάσο Παράσχου και τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας Σταύρο Κιβράκη, προκειμένου να διαπιστώσουν τις επιπτώσεις των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών στις υποδομές του νησιού.

Οι κ. Μέτιος και Αντωνιάδης επισκέφθηκαν σημεία του νησιού όπου εντοπίζονται τα κυριότερα προβλήματα και είχαν στενή συνεργασία τόσο με το κυβερνητικό κλιμάκιο που κατέφθασε στο νησί υπό τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο όσο και με τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και τους βουλευτές Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη και Γιάννη Πασχαλίδη.

Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με επάρκεια από τα μηχανήματα έργου που έχουν μεταφερθεί στο νησί και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή για όποια νέα προβλήματα παρουσιαστούν.