ΟΕΧΒΕ για Μακάριο: Κατηγορεί τους εργαζομένους στη ΒΦΛ για απειλές χωρίς το παραμικρό στοιχείο!

Η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας απαντάει στις καταγγελίες του βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ και του θέτει μια σειρά από ερωτήματα

Η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας (ΟΕΧΒΕ) απαντάει στις καταγγελίες του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριου Λαζαρίδη ότι δέχτηκε τηλεφωνικές απειλές τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του από κάποιους από τους 134 εργαζομένους στην πρώην ΒΦΛ, ενώ θέτει στον βουλευτή μια σειρά από ερωτήματα.

Η ανακοίνωση της ΟΕΧΒΕ

Μακάριος Λαζαρίδης Βουλευτής Καβάλας! Ο κύριος αυτός επικαλέσθηκε ότι δήθεν απειλείται και μάλιστα χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Κατηγόρησε τους εργαζόμενους του Σωματείου των λιπασμάτων σε ένα παραλήρημα ντροπής! Μίλησε απευθυνόμενος στους ακροατές του σταθμού για μαφία των εργαζομένων! Κουβέντα για την πραγματική μαφία Λαυρεντιάδη και για τις εταιρείες φαντάσματα που γεννιούνται καθημερινά στα λιπάσματα Καβάλας! Όσον αφορά τη σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν οι εργαζόμενοι μίλησε για μικρές λεπτομέρειες που τους χωρίζουν!
Τι λέτε, κύριε Λαζαρίδη; Λεπτομέρεια η σύμβαση αορίστου; Με τη σύμβαση διαρκείας ενός χρόνου και με δικαίωμα του εργοδότη να τη λήξει όταν αυτός το αποφασίσει και μάλιστα σε μία παρένθετη εταιρεία που εμφανίζεται από το πουθενά. Έλεος κύριε Λαζαρίδη! Αλλά επειδή πολύ κλάμα βγαίνει για όσους εργαζόμενους εργάζονται σήμερα στις παρένθετες εταιρείες των λιπασμάτων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από έναν μήνα μέχρι έναν χρόνο ανάλογα την δουλεία… που κάποιοι της πραγματικής μαφίας επιλέγουν!

Εμείς ρωτάμε τον κύριο Λαζαρίδη:

  • Αυτήν την εργασιακή σχέση θέλει να διατηρήσει ως βουλευτής για τους εργαζόμενους στον νομό Καβάλας;
  • Αυτήν την εργασιακή σχέση της πλήρους ανασφάλειας και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα προτάσσει για τους εργαζόμενους της χώρας μας;

Κύριε Λαζαρίδη την αγάπη σας για το Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δεν μπορείτε να την κρύψετε… Γιατί αν δεν την ομολογείτε δεν έχουν λόγο να σας αγαπάνε… Ως Ομοσπονδία λυπόμαστε πρωτίστως γιατί είστε βουλευτής.