Οι εξελίξεις στη ΒΦΛ «φέρνουν» τον Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα

Στο πλαίσιο προ-συνεδριακών περιοδειών ο τ. πρωθυπουργός αναμένεται να βρεθεί στην περιοχή μας - Τι αναφέρουν τα σχετικά αθηναϊκά δημοσιεύματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ, νέο κύκλο περιοδειών ξεκινά ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια εμφανή προσπάθεια να επανεκκίνησης του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του Συνεδρίου του ερχόμενου Μαΐου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247.gr, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που το βράδυ της Δευτέρας παραχωρεί συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στον Αντένα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα περιοδεύσει στο νομό Ηλείας, ενώ θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και περιοδεία στην Καβάλα, με έμφαση στους εργαζόμενους στα Λιπάσματα της πόλης».




Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε στα γραφεία της Κουμουνδούρου στην Αθήνα με τον πρόεδρο Νίκο Βογιατζίδη και μέλη της Διοίκησης του Σωματείου των Εργαζομένων στην πρώην ΒΦΛ, δηλώνοντας αμέσως μετά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων που βάλλονται από την ακραία εργοδοτική αυθαιρεσία» [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ].

Υπενθυμίζεται επίσης ότι επίκειται, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, η πραγματοποίηση της δεύτερης συμφιλιωτικής συνάντησης μεταξύ της εργοδοσίας και των 135 εργαζόμενων της λιπασματοβιομηχανίας στην έδρα του Υπουργείου Εργασίας στην Αθήνα.