Καβάλα: Χιονίζει από τα ξημερώματα σε όλον τον Νομό-Το «έστρωσε» στον Άγιο Σίλα

Στους δρόμους τα εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων και οι αλατιέρες-Ανοιχτός ο δρόμος προς το Νοσοκομείο Καβάλας-Ασθενής χιονόπτωση και στην πόλη της Καβάλας

Χιονίζει από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Απριλίου 2020 σχεδόν σε όλον τον Νομό Καβάλας, από τα 150 μέτρα υψόμετρο και πάνω, ενώ χιόνι πέφτει και στην πόλη της Καβάλας.

Στον Άγιο Σίλα το «έστρωσε», με τις αλατιέρες και τα εκχιονιστικά του δήμου Καβάλας και της Περιφέρειας να βρίσκονται από το πρωί στους δρόμους, κρατώντας τους δρόμους ανοιχτούς και δη αυτόν ο οποίος οδηγεί στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας, Σταύρος Κιβράκης ανάρτησε και τη σχετική φωτογραφία με τον τίτλο «Λευκή Νύχτα».

Ανάλογη εικόνα και στον δήμο Παγγαίου, ειδικά στη Νικήσιανη, με τις αλατιέρες του δήμου να βρίσκονται στους δρόμους από την αρχή της χιονόπτωσης, η οποία κατά τόπους ήταν ισχυρή, ενώ χιονίζει και στο νησί της Θάσου, καθώς και στον δήμο Νέστου σε υψόμετρο πάνω από τα 200 μέτρα.




Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από τη χιονόπτωση σε κανένα σημείο του οδικού δικτύου του Νομού Καβάλας, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα αναμένεται να σταματήσουν.

Για την ιστορία, Απρίλιο μήνα είχε να χιονίσει στην Καβάλα από το 2003 και πιο πίσω ακόμα, το 1956.