Καβάλα: Οι θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν και άλλο δέντρο στην παραλιακή [φωτογραφίες]

Επίσης, λίγα μέτρα παραδίπλα, ένα μεγάλο κλαδί «έπεσε» επάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ξεριζωμένων δέντρων αλλά και κλαδιών που καλείται από το πρωί της Κυριακής 5 Απριλίου 2020 να διαχειριστεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας. Μετά το δέντρο που «έπεσε» στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται ανάμεσα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Διοικητήριο) και το Αρχαιολογικό Μουσείο [διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες εδώ], άλλο ένα «λύγισε» από τις ριπές του αέρα και ξεριζώθηκε.




Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 15:30 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 5 Απριλίου 2020, δέντρο στη νότια πλευρά του προαύλιου χώρου του Διοικητηρίου στην παραλιακή, πίσω ακριβώς από το περίπτερο, ξεριζώθηκε και «έπεσε» στο έδαφος.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, εντός των ορίων του ίδιου «παρτεριού», από ένα άλλο δέντρο αποκολλήθηκε ένα ιδιαίτερα ευμεγέθες κλαδί (σε μέγεθος μικρού… δέντρου!) και «έπεσε» στο οδόστρωμα, «χτυπώντας» και το μοναδικό αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο, στην οδό Δαγκλή, στην ευθεία με την πιάτσα των ταξί, ευτυχώς δίχως να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες