Καβάλα: «Έπεσαν» 3 δέντρα στην οδό 7ης Μεραρχίας [φωτογραφία]

Άλλο δέντρο επίσης «έπεσε» επάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, από τον περίβολο του δημοτικού κτιρίου όπου στεγάζονται η Φιλαρμονική του Δήμου και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Δεν έχουν τέλος οι «πληγές» που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία που από το βράδυ του Σαββάτου 4 Απριλίου 2020 πλήττει και την περιοχή της Καβάλας. Οι θυελλώδεις άνεμοι «δοκιμάζουν» τις αντοχές των ψηλών δέντρων, ιδιαίτερα των πιο «γέρικων», με το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να είναι η… «ανατροπή».




Άλλα τρία δέντρα στην πόλη της Καβάλας καταγράφηκαν ως «θύματα» των καιρικών φαινομένων, αυτήν τη φορά στον περίβολο οικίας επί της οδού 7ης Μεραρχίας. Ευτυχώς, για μια ακόμη φορά, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή σοβαρές υλικές ζημιές [τη φωτογραφία τράβηξε ο Χρήστος Ζήσου].

Επίσης, λίγο νωρίτερα, ένα ψηλό δέντρο που ήταν φυτεμένο στον περίβολο του δημοτικού κτιρίου επί της οδού Κύπρου όπου στεγάζεται η Φιλαρμονική του Δήμου και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας (πρών Λαογραφικό Μουσείο) δεν «άντεξε» τις ριπές του δυνατού αέρα και «λύγισε», καταλήγοντας όμως επάνω στα καλώδια ρεύματος της ΔΕΗ που διέρχονται του δρόμου [φωτογραφία: Θεοδώρα Γλυκοπούλου).