Καιρός στην Καβάλα: Επανέρχεται η «κανονικότητα» στη θερμοκρασία. Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Από πότε θα επηρεάσει την περιοχή μας η απότομη αλλαγή του καιρού-Ποια τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του meteokav

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού στην Καβάλα από την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, καθώς και την εκδήλωση καταιγίδων.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ομάδα του meteokav, η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξάνονται. Οι πρώτες καταιγίδες αναμένονται από τις μεσημβρινές ώρες και δείχνουν να εντοπίζονται σε πρώτη φάση στο δυτικό και βόρειο τμήμα (κυρίως στα ηπειρωτικά) του Νομού.

Σταδιακά και μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα τμήματα του Νομού, ωστόσο θα έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα, ενώ πιθανή είναι η εκδήλωση καταιγίδας και στην πόλη της Καβάλας. Τα εντονότερα φαινόμενα πάντως δείχνουν να εντοπίζονται κυρίως στο δυτικό κομμάτι του Νομού.

Η αστάθεια θα επιμείνει κατά τόπους και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, ωστόσο οι μπόρες θα είναι μεμονωμένου χαρακτήρα και θα εντοπίζονται κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα τις μεσημβρινές ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.