Φρειδερίκος ΑΕ: Ευχαριστούμε εργαζόμενους και Πυροσβεστική για την παρέμβασή τους

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της στη Νέα Καρβάλη

Το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020 εκδηλώθηκε φωτιά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΕ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας [διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν πατώντας εδώ].

Λίγες ώρες μετά την αίσια έκβαση του περιστατικού, η Διοίκηση της εταιρίας εξέδωσε ανακοίνωση. Διαβάστε την παρακάτω:

«Στις 08:20 το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στις παραγωγικές εγκαταστάσεις του χυτηρίου της εταιρίας μας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο τμήμα θερμικών κατεργασιών.

Άμεσα, ο υπεύθυνος παραγωγής της μονάδας ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, ενώ την ίδια στιγμή κινητοποιήθηκε η ομάδα πυρασφάλειας του προσωπικού μας η οποία, λειτουργώντας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην εγκεκριμένη μελέτη πυροπροστασίας και αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων, απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς. Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί αρχικά υπό πλήρη έλεγχο και αμέσως μετά να κατασβεστεί εντελώς.

Η Διοίκηση της ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο όλους τους εργαζόμενους στην εταιρία οι οποίοι ενήργησαν με ψυχραιμία, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή της που συνέβαλαν αφενός στον περιορισμό των ζημιών και αφετέρου στο να μη σημειωθεί ο παραμικρός τραυματισμός.

Για τη ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΕ
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Φρειδερίκος Τσουμάκης