Καβάλα: Έσβησε η φωτιά πάνω από το Παληό

Κάηκαν περίπου 30 στρέμματα πευκοδάσους-Έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς-Παραμένει στο σημείο δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας

Λίγο πριν τις 23:00 οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και τελικά να σβήσουν και τις τελευταίες εστίες της φωτιάς η οποία ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2020 πάνω από το Παληό Καβάλας, στη σήραγγα του Συμβόλου της Εγνατίας Οδού [διαβάστε εδώ].

Η φωτιά έκαψε περίπου 30 στρέμματα πευκοδάσους. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπύρωση, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας ερευνά τα αίτια ξεσπάσματος της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι την ώρα της φωτιάς ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με τον αντιδήμαρχο, Κυριάκο Σταυρίδη και τον επικεφαλής της παράταξης Συμπαράταξη Πολιτών, Άρη Βέρρο να αποχωρούν από τη τηλεσυνεδρίαση για να πάνε στο σημείο της φωτιάς, ενώ ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης δήλωσε ότι αν χρειαστεί θα συνδράμει την προσπάθεια της Πυροσβεστικής και ο Δήμος με υδροφόρες.