Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας: Έρχονται ισχυροί νοτιάδες 7-8 μποφόρ

Διαβάστε πόσο θα διαρκέσει η επιδείνωση του καιρού σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και το έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων που εξέδωσε

Ισχυροί νότιοι, νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 7 ή 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Θρακικό Πέλαγος από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2021 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 22/1, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Γι’ αυτό το λόγο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας εξέδωσε έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων με το οποίο παρακαλεί τους κυβερνήτες σκαφών και πλοίων να πάρουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

Το Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων αναφέρει σχετικά:

«Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ (23/01/2021 10:00 UTC), από τις απογευματινές ώρες της 23/01/2021 έως και τουλάχιστον τις πρώτες πρωινές ώρες της 24/01/2021 θα επικρατήσουν στην θαλάσσια περιοχή Θρακικού Πελάγους Νότιοι Νοτιοδυτικοί άνεμοι ισχύος 7 ή 8 bf.

Παρακαλούμε για τη λήψη ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας από Κυβερνήτες πλοίων και σκαφών καθώς και την έγκαιρη πληροφόρησή τους από τα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού της ΕΜΥ».