Γεωτρύπανο ελέγχει τον υδροφόρο ορίζοντα και την πυκνότητα του εδάφους στην Αλάνα της Νέας Ηρακλίτσας

Στα μέσα Μαρτίου ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της Αλάνας-«Αντιμετωπίζουμε ένα ανελέητο κυνηγητό με τους ανθρώπους που πετάνε μπάζα όπου βρούνε» σχολιάζει ο Χρήστος Πριονίδης

Ένα μικρό γεωτρύπανο έχει εγκατασταθεί στην Αλάνα της Νέα Ηρακλίτσας του Δήμου Παγγαίου και πραγματοποιεί εργασίες, με «εντολή» του ΤΑΙΠΕΔ, για να ελεγχθεί ο υδροφόρος ορίζοντας και η πυκνότητα του εδάφους.

«Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται σε σχέση με τον διαγωνισμό που επίκειται στις 17 Μαρτίου 2021 ο οποίος αφορά στην αξιοποίηση της Αλάνας. Εμείς οφείλουμε να καθαρίσουμε την περιοχή μας, γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κάθε οργανισμό να ευαισθητοποιηθεί. Μέλημά μας είναι η καθαριότητα, γι’ αυτό και την καθαρίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, προσπαθώντας για το καλύτερο», αναφέρει με δηλώσεις του στον ALPHA Radio 88,6 ο αντιδήμαρχος Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης.

«Αντιμετωπίζουμε και ένα ανελέητο κυνηγητό με τους ανθρώπους που πετάνε μπάζα όπου βρούνε, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου στην περιοχή μας τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Έχουν περιοριστεί τα φαινόμενα κατά πολύ και είμαι ευχαριστημένος. Ο κόσμος έχει μάθει την διαδικασία, οπότε μας τηλεφωνούν για να μαζέψουμε τα μπάζα και έτσι η κατάσταση βελτιώνεται», προσθέτει ο κ. Πριονίδης.