Καβάλα: Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες [πρόγνωση]

Βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και πρόσκαιρη αλλαγή του καιρικού σκηνικού με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι ισχυρά-Πότε θα μας επηρεάσουν

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, αλλά και τις σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, αρχικά σε πρώτη φάση βροχοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης αναμένονται να εκδηλωθούν ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες με μεγαλύτερη έμφαση ωστόσο στα ηπειρωτικά, αλλά και τα δυτικά τμήματα του Νομού. Αργότερα τα φαινόμενα δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να σταματήσουν.

Σε δεύτερη φάση και πιο συγκεκριμένα από τις απογευματινές ώρες αναμένεται εκ νέου επιδείνωση των φαινομένων από τα δυτικά, ενώ μάλιστα θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Παράλληλα θα έχουμε στροφή των ανέμων σε βοριάδες με πτώση της θερμοκρασίας.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ και έπειτα.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.