Δήμος Καβάλας: Εθελοντικοί καθαρισμοί, το καλύτερο μήνυμα για την προστασία του Περιβάλλοντος

Το «ευχαριστώ» του Δήμου Καβάλας στους εθελοντές της ομάδας Save Your Hood για το γεγονός ότι πλέον το μονοπάτι της Αρχαίας Εγνατίας Οδού είναι πλέον πεντακάθαρο και προσφέρεται για ανοιξιάτικες βόλτες

Μα μέλη της ομάδας εθελοντών Save Your Hood (Σώσε τη γειτονιά σου) φρόντισαν το μεσημέρι της Κυριακής 25 Απριλίου 2021 για τον καθαρισμό της Αρχαίας Εγνατίας Οδού.

Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να μαζέψουν 4.000 λίτρα απορριμμάτων (25 μεγάλες σακούλες), μελισσοκομικά πλαίσια, λάστιχα και μια… μπανιέρα!

Στην παραπάνω δράση συμμετείχαν 30 εθελοντές, μεταξύ των οποίων και 3 μικρά παιδιά. Το μονοπάτι της Αρχαίας Εγνατίας Οδού είναι πλέον πεντακάθαρο και προσφέρεται για ανοιξιάτικες βόλτες.

«Με τις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, όπως αυτές που πραγματοποίησε η ομάδα Save Your Hood σε διάφορα σημεία της Καβάλας το τελευταίο χρονικό διάστημα (περιμετρική, “Ο δρόμος του νερού”, Αρχαία Εγνατία Οδός), διατηρούμε σε άριστη κατάσταση τον φυσικό μας πλούτο και περνάμε, σε μικρούς και μεγάλους, το μήνυμα της προστασίας του Περιβάλλοντος!», αναφέρει ο Δήμος Καβάλας.