Καβάλα: Αλλάζει ο καιρός. Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Ποια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού και πότε θα επηρεάσει την περιοχή μας-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά την ενίσχυση των ανέμων, την πτώση της θερμοκρασίας αλλά και τις βροχές και καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, κατά τις βραδινές-νυχτερινές ώρες της Πέμπτης 20 Μαΐου 2021 θα εκδηλώνονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες (κατά βάση από τα μεσάνυχτα και μετά). Τα φαινόμενα τοπικά θα έχουν έντονο χαρακτήρα, με περισσότερες πιθανότητες για έντονα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Θάσο και στα παράκτια του νομού Καβάλας (ωστόσο και στις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει πιθανότητα για έντονα φαινόμενα).

Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση μετά το ξημέρωμα, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μπόρες στα ηπειρωτικά του νομού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά μέχρι και τα 5-6 μποφόρ, ιδίως στα παράκτια και μέσα στον κόλπο της Καβάλας.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.