Καβάλα: Καιρική αστάθεια με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες [χάρτες]

Πτώση της θερμοκρασίας και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων-Πότε θα επηρεάσουν τα φαινόμενα την περιοχή μας-Αναλυτική πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες από την ομάδα του Meteokav

Επιστροφή της καιρικής αστάθειας αναμένεται τις επόμενες μέρες με ταυτόχρονη πτώση της θερμοκρασίας. Το μοτίβο αυτό φαίνεται να μας επηρεάζει για 1 εβδομάδα περίπου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, για την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις να εμφανίζονται μετά τις μεσημβρινές ώρες. Κατά τις απογευματινές-βραδυνές ώρες υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών βροχών-μπορών κυρίως στο δυτικό και βόρειο κομμάτι του νομού Καβάλας.

Την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες, οπου τοπικά θα έχουν έντονο χαρακτήρα με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων (περισσότερες για πιθανότητες για χαλάζι στα βορειότερα του νομού).

Εν συνεχεία οι τοπικές βροχές-μπόρες θα συνεχιστούν κατά περιόδους μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες με ταυτόχρονη πτώση της θερμοκρασίας.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.

*Φωτογραφία: Θανάσης Σοφιανός-Kavalapost