Καβάλα: Με βροχές και καταιγίδες φεύγει ο Μάιος και μπαίνει το καλοκαίρι [πρόγνωση]

Παρατεταμένη καιρική αστάθεια τις επόμενες μέρες-Ποια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και επιστροφή των βροχών αναμένουμε από τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, κατά τις απογευματινές-βραδινές ώρες της Κυριακής 30 Μαΐου 2021 υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές και μπόρες στα ηπειρωτικά του νομού.

Εν συνεχεία η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και από το ξημέρωμα της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021 θα εκδηλώνονται κατά περιόδους βροχές, τοπικά ισχυρές με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες.

Πιθανή πρόσκαιρη βελτίωση θα υπάρξει μετά τις μεσημβρινές ώρες, όμως κατά τις απογευματινές-βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το ξημέρωμα-πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Ιουνίου 2021 με νέο γύρο βροχών και τοπικών καταιγίδων.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.