Καβάλα: Ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι. Άσπρισαν μέχρι και οι παραλίες στη Νέα Ηρακλίτσα [φωτογραφίες]

Λευκό τοπίο στην καρδιά του Ιουνίου-Η έντονη καιρική αστάθεια προκάλεσε τοπικά ισχυρά φαινόμενα τα οποία έπληξαν και καλλιέργειες-Ισχυρό πέρασμα καταιγίδας και από την πόλη της Καβάλας

Σύστημα έντονων καταιγίδων έπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιουνίου 2021 τον νομό Καβάλας και κυρίως περιοχές του Δήμου Παγγαίου και του Δήμου Νέστου, όπου τοπικά τα φαινόμενα ήταν ισχυρά.

Φωτογραφία: Ιορδάνης Αγγελιάδης

Τοπικές χαλαζοπτώσεις έπληξαν ιδιαίτερα περιοχές του Δήμου Παγγαίου, με το χαλάζι, μάλιστα, να φτάνει μέχρι τις παραλίες της Νέας Ηρακλίτσας, δημιουργώντας ένα… λευκό τοπίο στην καρδιά του Ιουνίου.

Φωτογραφία: Ιορδάνης Αγγελιάδης

Χαλάζι έπληξε και καλλιέργειες, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής σαφής εικόνα από το μέγεθος της ζημιάς την οποία υπέστησαν οι παραγωγοί.

Φωτογραφία: Γιάννης Κομνηνός

Τα φαινόμενα έπληξαν και την πόλη της Καβάλας, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Σημειώνεται ότι η καιρική αστάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, με καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.

*Κεντρική φωτογραφία: Χρήστος Βούτας-Beach Bar Barbarella